0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Varför övervägde Barcelona inte att skriva Paolo dybala när de valde nya spelare att gå med förra året
21 Mar

Varför övervägde Barcelona inte att skriva Paolo dybala när de valde nya spelare att gå med förra året

Paulo dybala har väntat på en möjlighet, men Juventus ser inte honom som återanvändning. Paulo dybala är Lionel Messis argentinska lagkamrat, så han gillar också nummer 10 billiga fotbollströjor som Juventus gav honom. Eftersom Juventus gick med Cristiano Ronaldo, minskade Paul dybalas antal utseenden avsevärt. Förra året hade Paulo dybala fler möjligheter att starta på grund av motsägelsen mellan den nya tränaren Maurizio Sarri och Cristiano Ronaldo. Vid den tiden hade Paulo dybala också chansen att spela sin förmåga på grund av sina ökande möjligheter.

Cristiano Ronaldo kommer att återanvändas av laget igen 2020, och Paulo dybala kommer inte att ha det enastående rekordet tidigare. Paulo dybala gillar det här fotbollströjor Juventus, så han kommer att välja att stanna på Juventus tills han måste. Om Paulo Dybala, 26, inte väljer att lämna Juventus, kommer han att ha några år att arbeta för sina ideal.

Faktum är att Paulo dybala liknar Lionel Messi i många aspekter. Han valde att stanna för Juventus fans. Paolo dybala är mogen och stadig, men varför övervägde Barcelona inte att skriva honom när de valde en ny spelare att gå med förra året?

Mest visade produkter