0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Tottenham Hotspur-tränare avskeddes hänsynslöst
20 Nov

Tottenham Hotspur-tränare avskeddes hänsynslöst

Mauricio Pochettino, som ledde Tottenham Hotspur för att vinna Champions League-loppet 2018-2019, sparkades av laget bara några månader senare. Även om Tottenham Hotspur inte vann titeln under hans ledning, men många spelare har gjort stora framsteg under hans träning, och lagets vinstprocent har nått 54,3%. Är det på grund av misslyckandet att vinna något mästerskap och straffas för att ha lämnat? Eller för att misslyckandet med att förmedla förhållandet mellan spelare, vilket resulterar i en allvarlig minskning av spelprestanda.

Mauricio Pochettino är en mycket omtänksam tränare, så han är mycket populär bland spelare på Tottenham Hotspur. Även om lönen till Tottenham Hotspur inte är hög, är många spelare fortfarande villiga att följa honom i fotbollströjor Tottenham Hotspur. Det är också på grund av det goda förhållandet mellan tränaren och spelaren att de är mycket bekanta i Champions League. Mauricio Pochettinos avgång gjorde många spelare i Tottenham Hotspur ledsna och ledsna att de visste att det inte var hans fel.

Vem är nästa tränare på Tottenham Hotspur? Tränaren är lagets anda, och Mauricio Pochettinos avgång gör skillnad i Tottenham Hotspur. Är Tottenham Hotspur den nuvarande situationen orsakad av en tränare? När det gäller rättvis lön, så snart ett oregelbundet tillstånd inträffar, kommer det att leda till missnöje hos alla spelare. Hur många av dem bär verkligen billiga fotbollströjor bland Tottenham Hotspurs huvudspelare för att slåss hårt? Förändringar i hjärtat kommer att påverka tillståndet.

Mest visade produkter