0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Tidigare Arsenal-spelare gör ett mål och en assist för Juventus
09 Mar

Tidigare Arsenal-spelare gör ett mål och en assist för Juventus

Alla trodde att Inter Milan kunde slå Juventus, men i två matcher den här säsongen förlorade Inter Milan mot Juventus. På grund av epidemin fanns det ingen åskådare i spelet. Den ovanligt tyst stadion gjorde det möjligt för spelarna att fokusera mer på fotbollen under deras fötter. Det var Cristiano Ronaldos 1000: e match i sin karriär, men han gjorde inte poäng.

Aaron Ramsey har varit i Arsenal i tio år och brukade älska den billiga fotbollströjor så mycket. År 2018 har allt förändrats för Arsenal. Tränaren och hans lagkamrater väljer alla att lämna laget, så han har ingen nostalgi att bära fotbollströjor Juventus. När det gäller Aaron Ramsey måste vi säga att ARS è ne Wenger är en mycket bra tränare. Eftersom ARS è ne Wengers uthållighet gjorde att Aaron Ramsey karriär toppade senare.

I det här spelet hjälpte Aaron Ramsey än en gång laget att göra mål. Även om Aaron Ramsey är en mittfältspelare, fick han en gång ARS è ne Wengers mångfacetterade utbildning på grund av sin skada, så vänster- och högervingarna är också hans styrkor. Fans kan fortfarande inte förstå varför Arsenal inte förnyade Aaron Ramseys kontrakt i början, men i tvekan från Arsenal rörde uppriktigheten av Juventus hans hjärta.

Mest visade produkter