0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Thomas Tuchel gav inte upp någon Chelsea -spelare
13 Sep

Thomas Tuchel gav inte upp någon Chelsea -spelare

Chelsea signerade Romelu Lukaku i år är verkligen ett bra beslut, han gjorde mål i båda matcherna. Chelseas nuvarande försvarsspelare är mycket bra, och laget släppte bara in ett mål på fyra matcher. Tillägget av Romelu Lukaku ger Chelsea ytterligare en fördel i framåtmål. Tränaren Thomas Tuchel är tvungen att vinna Premier League -mästerskapet den här säsongen. Timo Werner har blivit en ersättare i Chelsea, och under de tre senaste matcherna har han spelat som en ersättare i slutet av matchen.

Thomas Tuchel har inte helt gett upp Timo Werner, trots allt saknar Chelsea fortfarande en gynnsam framspelare. Så om han vinner spelet kommer Thomas Tuchel fortfarande att skicka Timo Werner på planen. Chelsea har nyligen lagt till ytterligare en mittfältare, Saúl Ñíguez, som brukade bära fotbollströjor Atlético Madrid nr 8. Saúl Ñíguez tog precis på sig fotbollströjor Chelsea och tävlade, Thomas Tuchel ville se hur bra han var. Saúl Ñíguez presterade inte bra i det här spelet, han byttes ut under andra halvan av spelet.

Saúl Ñíguez har inte haft det bra i Atletico Madrid dessa år. Han togs inte på allvar av tränaren Diego Simeone. Diego Simeone har alltid betraktat Saúl Ñíguez som en ersättande mittfältare för laget, och gav honom inte tillräckligt med utrymme och självförtroende. Thomas Tuchel har sett Saúl Ñíguez spela en viktig roll i nyckelspel många gånger tidigare, så han behöver tålamod för att observera spelarnas potentiella förmågor.

Mest visade produkter