0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Teamet beslutade att starta om spelet inför ekonomiska intressen
04 May

Teamet beslutade att starta om spelet inför ekonomiska intressen

Mot slutet av fotbollsklubbarnas ekonomiska intressen är det slutliga beslutet att starta om spelet. Efter att ha röstat, oavsett i Premier League, Serie A eller Bundesliga, stöder de alla spelets början. Men det finns också ett fåtal personer som är emot det. De tror inte att fler patienter bör läggas till den medicinska personalen.

Efter 1/8 knockout-spelet i Champions League ledde fansen av Liverpool och Atletico Madrid på allvar till att epidemin utvidgades. Fans hade samma billiga fotbollströjor och drack samma flaska vin för att fira spelets seger. Utan ett spel kan de åtminstone stanna hemma. När spelet startar kommer fansen säkert att träffas för att titta på spelet. Det är vad dessa fotbollstränare vet, så Chelsea-tränaren Frank Lampard är emot spelets början.

Tränaren Frank Lampard är känd för sin kärlek till spelarna. Han är fortfarande inte säker på att spelarna tar livskrisen för att spela. Att spela fotboll är en livslång hobby. Det är en fruktansvärd sak att förlora livet för ett ögonblicks ära. Frank Lampard vill inte att fotbollströjor Chelsea ska hedra livet, så hans invändning är rimlig.

Mest visade produkter