0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Spelets seger är att ge motståndaren den största kontringen
12 Mar

Spelets seger är att ge motståndaren den största kontringen

Paris Saint Germain slog Dortmund 3-2 i Champions League 1/8 för att nå de sista åtta. Det är Paris Saint Germains återgång till topp 8 i Champions League fyra år senare, och spelarna är alla glada över att ta av sig sina billiga fotbollströjor och bli vilda. I den sista första etappen karikerades Paris Saint Germain hårt av den nya Dortmund-spelaren Erling Braut Håland. Så i slutet av spelet satt alla spelare direkt på gräsmattan i fotbollströjor Paris Saint-Germain och gjorde den sista åtgärden att erling braut h'erland för att slå tillbaka mot Dortmund.

Spelets seger är att ge motståndaren den största kontringen. Paris Saint Germains fotbollsstil är verkligen mer och mer som Neymars personliga stil. Neymars motstånd är som det ultimata målet för spelet. De måste övertyga sina motståndare att förlora. Erling braut h'erlands talang kan ses, men hans högprofilerade beteende ogillar inte många fans.

På grund av utbrottet var publiken tom. Paris Saint Germain-fans samlades utanför stadion för att uttrycka sina bästa önskemål till spelarna för att fira lagets seger. Under åren är Paris Saint Germain angelägen om att vinna Champions League igen, så det är lagets första mål att gå vidare till topp 8.

Mest visade produkter