0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Spelaren som vill flytta till Barcelona måste tänka på det innan han bestämmer sig
06 Mar

Spelaren som vill flytta till Barcelona måste tänka på det innan han bestämmer sig

På grund av epidemin har Serie A League skjutit upp flera senaste matcher. Internazionale Milano och Juventus har varit i en spänd situation, där de två lagen tävlade om toppen av tabellen. Cristiano Ronaldo led sin motståndares mål i det sista matchen, så nu vill han sätta på sig fotbollströjor Juventus och spela en annan match.

Under denna period då det är omöjligt att spela börjar lagen att utforska de bästa spelarna. Internazionale Milano-spelaren lautaro mart í Nez har alltid varit mycket populär bland Barcelona, ​​och hans samarbete med Lionel Messi i Argentinas landslagsmatch är också mycket tyst. Lautaro Mart i Nez beundran för Lionel Messi är välkänd i fotbollsvärlden. I Inter Milan och Barcelona Games förra året bytte lautaro mart í Nez och Lionel Messi billiga fotbollströjor.

Efter Antoine Griezmanns prestanda och situation i Barcelona kände publiken att lautaro mart í Nez på allvar hade övervägt om han var i linje med Barcelonasystemet. Det är lätt att flytta till ett annat lag, men det är svårt att komma tillbaka. Det är inte lätt för Barcelona att rekrytera spelare de senaste åren. Philippe Coutinho har blivit ersättare. Antoine Griezmann vände sig från en kant till en mittfältare. Ousmane demb é Lé har skadats länge och misslyckats med att spela för laget. Oavsett om Barcelona inte vet tillräckligt om spelarna eller inte har ett strikt hanteringssystem.

Mest visade produkter