0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Spelare som inte har en levande publik är mindre passionerade
09 Nov

Spelare som inte har en levande publik är mindre passionerade

Premier League rankas verkligen den här säsongen och topplagen förändras efter varje omgång. Liverpool gjorde 1-1 med Manchester City och drog sig tillbaka till tredje plats på ledartavlan. Leicester City rankas för närvarande först med 18 poäng, och inget lag i Premier League den här säsongen har rekord av en fullständig seger.

Liverpool och Manchester City är bland de starkaste lagen i Premier League de senaste åren. Deras billiga fotbollströjor har också gillats av många fans. I år har prestationen för dessa två lag gradvis blivit instabil. Manchester City-spelarna var uppenbarligen ute av form i det här spelet. När straffsparken togs förlorade Kevin De Bruyne allvarligt chansen att göra mål. Den här säsongen saknade uppenbarligen passionen för att titta på spelarna. Nu har spelet inga fans att titta på och stödja på plats, och spelarnas mentalitet kommer att påverkas till en viss grad.

Liverpools huvudspelare är skadad, så teamets styrka kan inte längre jämföras med förra säsongen. Publiken tittade på varje spelares förmågor i Manchester City, men de saknade fart för att gå framåt tillsammans. Kanske är årets turneringar för frekventa och spelarna har inte haft mycket energi att hantera varje spel. Fans vill ha fotbollströjor Liverpool och fotbollströjor Manchester City för att stödja och uppmuntra spelarna, men tyvärr kan de bara se spelet framför TV: n.

Mest visade produkter