0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Spanien avancerade framgångsrikt till de 32 bästa i världscupen
15 Nov

Spanien avancerade framgångsrikt till de 32 bästa i världscupen

I den 10:e omgången av grupp B i Europa-VM-kvalet slåss Spanien och Sverige om en chans att besegra sina motståndare. Till slut avslutade de matchen med en skillnad på 1 poäng, Spanien gick vidare till VM-slutspelet och Sverige kommer att tävla i slutspelet. I matchen mellan Spanien och Sverige höll båda sidor envist tillbaka motståndarens anfall. Zlatan Ibrahimović bar en Sverige landslagströja till den 73:e minuten av matchen. Han hoppades ge laget en chans att vända, men tyvärr lyckades han inte fullfölja målet till slut.

Matchen mellan de två lagen avgjordes till sist av en avbytare som gjorde ett mål. Zlatan Ibrahimović ändrade inte spelet, men Spaniens inbytte Álvaro Morata gjorde mål efter 86 minuter av matchen. Efter att Álvaro Morata gjort målet gjorde han något som rörde publiken väldigt mycket. Han tillägnade målet till ett sjukt barn. Álvaro Morata, klädd i nummer 7 fotbollströja Spanien på banan, höll upp den gula femuddiga stjärnan i sina händer. Han uppmuntrade barnet som kämpade mot sjukdomen att vinna samma seger.

Spanien kvalificerade sig framgångsrikt till VM-slutspelet 2022 med 19 poäng. Det har gått 11 år sedan de vann mästerskapet. Under dessa 43 år kommer Spanien att flyttas upp till de 32 bästa i världscupen, och det mesta de får är kvartsfinalerna. Många av Spaniens enastående spelare har redan tagit farväl av landslaget. Fansen hoppas att dessa unga spelare kan ge fler utmärkelser.

Mest visade produkter