0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Sevilla slogs av Real Madrid med en tvåmålsledning
18 Apr

Sevilla slogs av Real Madrid med en tvåmålsledning

De senaste omgångarna har Sevilla slagits av FC Barcelona och Real Madrid i rad, och de är också ett väldigt starkt lag. Sevilla har rankats bland de fyra bästa i La Liga de här åren, och lagets största rivaler är Real Madrid och FC Barcelona. Sevilla ligger trea den här säsongen, och de har samma poäng som Atlético de Madrid. Ursprungligen planerade Sevilla att slå Real Madrid för att hålla tredjeplatsen mer stabilt, men tyvärr vändes laget av motståndaren i fallet med en tvåmålsledning.

Real Madrid och Sevilla stod för en utmärkt duell, som inte avgjordes förrän i den 92:a minuten. Karim Benzema bar en mintgrön fotbollströjor Real Madrid för den här matchen, och han uppskattade verkligen denna matchtröjor fotboll som skilde sig från den vanliga färgen och stilen. Karim Benzema var återigen en nyckelfigur i Real Madrids seger i denna match, och hans styrka har exploderat 2022.

Sedan Real Madrids senaste nederlag mot FC Barcelona har Carlo Ancelotti inte vågat prova andra taktiska lösningar, och de har använt en 4-3-3-uppställning i dessa matcher. Denna match var också andra gången Ivan Rakitić gjorde en frispark i matchen efter att ha burit fotbollströjor Sevilla FC. Ivan Rakitić har gjort mål i både La Liga och Champions League den här säsongen, och han kan äntligen uppfylla sin dröm om att bära billiga fotbollströjor nr 10 i laget. Siffran 10 representerar början på Ivan Rakitićs fotbollsdröm, och han vill spela bra i Sevilla.

Mest visade produkter