0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Sergio Ramos blir utvisad för första gången i Paris Saint-Germain
10 Oct

Sergio Ramos blir utvisad för första gången i Paris Saint-Germain

Sergio Ramos blev utvisad för första gången i en fotbollströjor Paris Saint-Germain, och han kände sig väldigt ledsen. Sergio Ramos skulle ursprungligen göra ett bra intryck i Paris Saint-Germain, men blev utvisad på grund av en enkel teori med domaren. Alla vet att Sergio Ramos är den spanske spelaren med flest röda kort i historien, men han har aldrig blivit utvisad för landslaget. Kanske har den fotbollströja Spanien en speciell betydelse för Sergio Ramos, så han borde inte få röda kort i landslaget.

Sergio Ramos, som har klippt sitt långa hår i år, längtar efter en bekväm sen karriär i Paris Saint-Germain. Även om Sergio Ramos fortfarande bär billiga fotbollströjor nr 4, har hans styrka gått tillbaka för mycket. Sergio Ramos har äntligen spelat många gånger den här säsongen, och han är inte i ett tillstånd av vila från skada. När man ser att Sergio Ramos kan få domarteorin för Paris Saint-Germain visar det att han så småningom har gillat det här laget.

Det var länge sedan alla såg bilden av Sergio Ramos arga teori, trots allt brukade han offra sin image och ära för Real Madrids seger eller nederlag. När allt kommer omkring levde Real Madrid upp till förväntningarna på en gammal spelare, och Sergio Ramos behöll det bästa från sin ungdom där. Paris Saint-Germain slutade oavgjort 0-0 mot Reims, där fem av deras spelare fick gula kort i matchen. Neymar kom av bänken, så det betyder att hans skada i landslaget inte är särskilt allvarlig.

Mest visade produkter