0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Seleção Portuguesa de Futebol vann den första segern i den andra UEFA Nations League
07 Sep

Seleção Portuguesa de Futebol vann den första segern i den andra UEFA Nations League

Den andra UEFA Nations League-tävlingen har börjat, men publiken misslyckades med att se CRISTIANO RONALDO klädd i en fotbollströja Portugal. Portugal har producerat många framstående spelare under de senaste tio åren, och landslagets rekord har varit ledande på listan. CRISTIANO RONALDO var frånvarande på grund av skada, men Seleção Portuguesa de Futebol besegrade Hrvatska nogometna reprezentacija 4-1 för att vinna den första segern i den nya säsongen.

Seleção Portuguesa de Futebol besegrade Nederlands voetbalelftal 1-0 förra året för att vinna det första UEFA Nations League-mästerskapet. Den här säsongen hoppas Seleção Portuguesa de Futebol att fortsätta vinna mästerskapet. Seleção Portuguesa de Futebols motståndare i denna grupp är Frankrike och Hrvatska nogometna reprezentacija. Fans tror att CRISTIANO RONALDO kan leda laget att vinna matchen. Även om enastående spelare som Luís Figo har dragit sig tillbaka från Seleção Portuguesa de Futebol, kan styrkan hos juniorspelarna inte underskattas.

I det första spelet förlorade Hrvatska nogometna reprezentacija mot Portugal med 3 poäng, och alla spelare visade olyckliga uttryck. fotbollströja Kroatien har alltid haft tema med rött och vitt rutigt, blått som färgpalett och vita byxor. Den enkla och ljusröda och vita billiga fotbollströjor har alltid gillats av fans av Hrvatska nogometna reprezentacija. De hoppas att spelarna inte kommer att bli avskräckta.

Mest visade produkter