0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Seleção Portuguesa de Futebol har inte lyckats uppnå drömmen om att vinna EM igen
16 Nov

Seleção Portuguesa de Futebol har inte lyckats uppnå drömmen om att vinna EM igen

Som den första UEFA Champions League Seleção Portuguesa de Futebol vill laget verkligen vinna titeln igen. Seleção Portuguesa de Futebol förlorade 0-1 för Équipe de France de Football, och laget förlorade chansen att försvara sin titel. I det här spelet hade CRISTIANO RONALDO, som inte hade dykt upp på länge, fotbollströja Portugal att spela. Équipe de France de Football har alltid varit ett hinder i CRISTIANO RONALDO: s sinne. Han misslyckades med att bryta igenom motståndarens mål. CRISTIANO RONALDOs 6 galna skott misslyckades och han lämnade domstolen sorgligt.

Efter matchen visade CRISTIANO RONALDO en mycket arg stämning, han ville slå Équipe de France de Football för mycket. Människor tenderar att vara som att besegra motståndaren, desto lättare är det att besegra motståndaren. Fans hoppas att CRISTIANO RONALDO kan slappna av bördan i sitt hjärta och njuta av det roliga med fotboll. CRISTIANO RONALDO möter ofta Équipe de France de Football i landslaget, men tyvärr lyckades han inte göra mål.

I Équipe de France de Football-teamet ses Antoine Griezmann som mer energisk. Han skickade tre viktiga pass för laget. Antoine Griezmann bär nr 7 fotbollströja Frankrike. Nr 7 representerar också hedern hos många enastående spelare. Spelarna på båda sidor är motståndare i spelet, och många motståndare är goda vänner efter matchen. CRISTIANO RONALDO och Antoine Griezmann kramade varandra efter matchen. De har samma erfarenhet och bördor.

Mest visade produkter