0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
SV Werder Bremen och Schalke 04 går vidare till Bundesliga igen
16 May

SV Werder Bremen och Schalke 04 går vidare till Bundesliga igen

Bundesligasäsongen 2021-2022 har kommit till sitt slut, med bayern munich som vann tio titlar i rad och Leipzig avancerade till topp fyra igen efter en sen insats. I slutet av den här matchen är det inte mycket firande i Bundesliga, men det är ett otroligt firande i Bundesliga. SV Werder Bremen degraderades för andra gången i lagets historia förra säsongen, när spelarna ledsna lämnade stadion efter att ha tagit av sig billiga fotbollströjor för att ge till fansen i sista matchen.

Nu när SV Werder Bremen är tillbaka i Bundesliga efter en säsong av hårt arbete, strömmar fansen glatt till Weserstadion för att fira. Förutom SV Werder Bremen återvände även Schalke 04 till Bundesliga med förstaplatsen i Bundesliga. Båda lagen är arvet från tysk fotbollshistoria och kultur. Även om bayern münchen vann Bundesliga igen, blev SV Werder Bremen och Schalke 04 befordrade igen för att få fler fans att fira.

De gamla fansen mindes de lyckliga tiderna 1992, de tog på sig fotbollströjor Werder Bremen till Estádio da Luz, Portugal, och till slut vann laget den enda UEFA Cup Winners' Cup i lagets historia hittills. Schalke 04 var också en av grundarna av Bundesliga 1963, men förra året stod de inför sin första nedflyttning. Nedflyttningen var ett stort slag för Schalke 04, så efter en säsong av hårt arbete blev de återigen uppflyttade till Bundesliga.

Mest visade produkter