0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Resan till mästerskapet är alltid en lång väntan
23 May

Resan till mästerskapet är alltid en lång väntan

Efter 11 års väntan vann AC Milan Serie A Champions League igen, och fansen var i tårar. Mästerskapet är mycket svårt för alla lag, och vissa måste till och med uppleva så länge som 50 år eller aldrig ha det. Olivier Giroud hade mycket tur att bära fotbollströjor AC Milan under sitt första år och vann mästerskapet, han gjorde två mål för laget i denna match.

AC Milans seger tillhör varje spelare och Zlatan Ibrahimović har äntligen uppfyllt sitt löfte. Från Serie A-poänglistan kan du observera att det inte finns några AC Milan-spelare bland de sjutton bästa, deras mest poängliga spelare är Rafael Leão 18:a och Olivier Giroud 21:a. Bland de 30 bästa spelarna på poänglistan upptar AC Milan bara två av dem. Detta räcker för att bevisa att AC Milans mästerskap den här gången inte är lätt att komma med. Den kombinerar varje spelares mål för att få mästerskapsäran.

I den här matchen tog även Zlatan Ibrahimović på sig en billiga fotbollströjor för att delta, men hans mål sprängdes, annars hade avslutningen blivit mer perfekt. Både Internazionale och AC Milan slog sina motståndare med 3-0 och ingen av dem blev besviken. Internazionale hade missat den bästa chansen i den uppskjutna matchen, så det är omöjligt att köra om under de kommande 4 omgångarna och AC Milan kommer inte att ge sin motståndare en chans igen.

Mest visade produkter