0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Reflektioner efter matchen om Paris Saint-Germains elitforwards
07 Mar

Reflektioner efter matchen om Paris Saint-Germains elitforwards

Lionel Messi var helt vilsen i Paris Saint-Germain, kunde hans glansdagar bara stanna i Barcelona? Fansen hade trott att Kylian Mbappés avstängning skulle tillåta Lionel Messi att spela bra, men laget förlorade med 1-0 mot OGC Nice. Lionel Messi hade noll skott i den här matchen, och hans lagkamrater verkade vara i en svacka eftersom de inte visste hur de skulle spela. Beror Paris Saint-Germain på tränarens Mauricio Pochettinos inkompetens, eller är det ett problem med spelarnas kvalitet?

Medan Paris Saint-Germain saknar Kylian Mbappé är de andra tre anfallarna också mycket väl representerade. Lionel Messi, Neymar och Ángel Di María var spelets anfallare. De tre spelarna kände till varandras förmågor, men tyvärr gjorde de inget giltigt mål. Passar inte Lionel Messi och Neymar i denna fotbollströjor Paris Saint-Germain? Båda spelarna har visat en nedåtgående trend sedan de kom till Paris Saint-Germain.

Ángel Di María är väldigt glad över att ha samma klubb billiga fotbollströjor som Lionel Messi, men nu står de båda inför brist på mål. För närvarande har Paris Saint-Germain många bra spelare, men lagets styrka är svår att nå ett stabilt tillstånd. Kylian Mbappé har gjort många av Paris Saint-Germains mål, så vilka är de andra spelarna i laget? Efter matchen var dessa tre enastående forwardsspelare helt vilsna i tankarna, måste de lita på Kylian Mbappé för att överleva?

Mest visade produkter