0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Real Madrid är evigt symbol för fotboll i fansens ögon
19 Jan

Real Madrid är evigt symbol för fotboll i fansens ögon

I den 20: e omgången av La Liga slog Real Madrid Sevilla FC 2-1 hemma och överträffade Barcelona med 3 poäng för att ta toppplatsen. De två målen för Real Madrid gjorde mål av Casimiro, spelaren i ryggen i midjan, vars billiga fotbollströjor jnummer plötsligt kom ihåg av publiken. Det fanns ingen bra anfallare som gjorde mål. Vi förväntade oss inte att Real Madrids mittfältspelare skulle göra mål två gånger. Real Madrid är verkligen ett starkt lag.

Denna säsong, under ledning av Zinedine Zidane, har laget gjort anmärkningsvärda framsteg, och fotbollströjor Real Madrid är återigen eftertraktat av många fans. Även om Karstenfare, som rekryterades under sommaren, inte lyckades få fler segrar till laget, behöll den gamla spelaren fortfarande ära och arbetade hårt. Real Madrid är fotbollsymbolslaget i fansens hjärtan för alltid. Det ärver människors attityd och ande till livet.

Om några dagar kommer finalen i den spanska supercupen. Fans ser fram emot Real Madrids seger över Atletico Madrid. Karim Benzema har varit på bänken den här gången, så han kommer definitivt att vara en startare på finaldagen. Ett underbart spel är på väg att börja, och fansen ser fram emot det.

Mest visade produkter