0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Raheem Sterling gjorde två mål igen i matchen
27 Dec

Raheem Sterling gjorde två mål igen i matchen

Alla säsonger har varit avstängda och Premier League spelar fortfarande. I den 19:e omgången av Premier League slog Manchester City Leicester City med 6-3. Manchester City besegrade sina motståndare med en bollinnehav på 71,6 %, och de blev den starkaste konkurrenten i Premier League den här säsongen. Leicester City har tappat sin fördel den här säsongen och det är svårt för dem att återvända till de fyra bästa platserna.

Sedan förra gången det ryktades om att Raheem Sterling kommer att bytas av Manchester City har han gjort stora framsteg i följande matcher. Raheem Sterling gillar den här blåa fotbollströjor Manchester City väldigt mycket och han vill inte lämna laget. För sin egen framtida utveckling slutade Raheem Sterling äntligen gå på banan, men tog ut krafterna och utmanade tappert sin motståndare. Raheem Sterlings mål är för närvarande rankade först i lagets historia, och han gjorde två mål igen i den här matchen.

Sedan Sergio Agüeros styrka minskat och lämnat Manchester City är det som laget har saknat mest en bra forward som målspelare. Så under speciella omständigheter var Pep Guardiola tvungen att tvinga dessa kapabla spelare att växa upp snabbt. När Raheem Sterling kom till Manchester City gav laget honom billiga fotbollströjor nummer 7. Vid den tiden hoppades Manchester City att Raheem Sterling skulle utvecklas till en enastående forwardsspelare i framtiden, så den här säsongen måste han använda sin styrka för att bevisa värdet av existens.

Mest visade produkter