0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Paulo dybala vill inte göra Juventus-fansens vänskap besviken
17 Jan

Paulo dybala vill inte göra Juventus-fansens vänskap besviken

Juventus slog Udinese 4-0 i 1/8-finalen i italienska cupen 2019-20. Segern i detta spel tillät Juventus att nå de sista åtta av Coppa Italia. Spelarna kramade varandra och de älskade alla sina fotbollströjor Juventus. Trots bristen på Cristiano Ronaldo i detta spel visade spelare som Gonzalo higua í N och Paulo dybala god form.

Det stillsamma samarbetet mellan Gonzalo higua í N och Paulo dybala är den bästa punkten i detta spel. Deras perfekta assistenter och mål har blivit underbara stunder. Juventus har 61,3% bollkontroll i hela fältet och har gjort 4 mål på 20 skott. Udinese lyckades inte göra mål i sju skott, och de två lagen har fortfarande ett gap i styrka.

Paulo dybala har stärkt sin position efter denna tidsperiod. Även om hans startnummer har minskat avsevärt, är han villig att stanna i Juventus. Paulo dybala gillar sin billiga fotbollströjor eftersom det är det största stödet och uppmuntran från Juventus fans. Även om Paulo dybala befinner sig i en lite dålig situation just nu, tror han att tiden kommer att göra allt bättre.

Mest visade produkter