0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Paulo Dybala väntade på en chans men blev skadad
27 Sep

Paulo Dybala väntade på en chans men blev skadad

Juventus vann slutligen igen i sjätte omgången, men lagets två främsta forwards var skadade. Sedan Cristiano Ronaldo lämnade Juventus har Paulo Dybala återanvänds av laget igen. Paulo Dybala tog nästan av sig fotbollströjor Juventus och lämnade för två år sedan, men under entusiastiska jubel från stadens fans bestämde han sig för att stanna. Paulo Dybalas mentalitet har trasslat till sig de senaste två åren, och tränaren har inte gett honom många startmöjligheter. Nu när tränaren Massimiliano Allegri har återvänt till Juventus väntade äntligen Paulo Dybala på sin chans.

Juventus den här säsongen är en svår start, Massimiliano Allegri måste stå emot pressen från opinionen. Juventus har vunnit Serie A -mästerskapet i 9 år, och nu ligger de bara nionde på listan. Nu när huvudspelaren är skadad igen, kommer lagets prestation att skapa en sämre situation? Massimiliano Allegri var klar när han återvände till Juventus i år. Han måste lägga mer tid på att justera och vänta på att spelarna ska växa.

Paulo Dybala var mycket ledsen efter att ha skadats. Han lyfte billiga fotbollströjor för att torka tårarna från ögonvrån. Under denna speciella period av Juventus kunde Paulo Dybala inte ta tillfället i akt att prestera bra, än mindre dela den svåra situationen för laget. Paulo Dybala har hedrats som lagets vice kapten den här säsongen. Han känner att han har levt upp till allas förväntningar och hans hjärta är fullt av vemod. Paulo Dybala har en allvarlig belastning på vänster lårmuskel, och när han kommer att delta är ännu inte bestämt.

Mest visade produkter