0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Paul Pogba vinner ett avgörande mål för Manchester United
20 Jun

Paul Pogba vinner ett avgörande mål för Manchester United

I Premier League-spelet bandt Tottenham Hotspur 1-1 Manchester United. Jos é Mourinho försökte bevisa sin styrka och misslyckades med att visa Manchester United. Manchester Uniteds uppsägning av José Mourinho fick honom att känna sig särskilt missnöjd. Det är synd att man i detta spel bevittnade Manchester Uniteds ursprungliga val.

Manchester United-fans kanske inte har sett Paul Pogba klädd i en billiga fotbollströjor i spelet på länge. Förra året var det problem mellan laget och Paul Pogba på grund av många motsägelser. I detta spel kom Paul Pogba från bänken för att vinna ett avgörande mål för laget. Paul Pogba är en mittfältspelare i Manchester United. För att behålla honom gjorde teamet stora uppoffringar.

För segern av Tottenham Hotspur arbetade José Mourinho också hårt med spelarna under utbrottet, men laget presterade inte bra i spelet. Efter Tottenham Hotspurs byte av spelare och tränare förra säsongen var det svårt för laget att nå sitt bästa. Om Paul Pogba kan spela bra för fotbollströjor Manchester United, tror publiken att laget kommer att bli mer stabilt och enastående.

Mest visade produkter