0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Paris Saint-Germain förlorade för Nantes för första gången
15 Mar

Paris Saint-Germain förlorade för Nantes för första gången

I den 29: e omgången i Ligue 1 förlorade Paris Saint-Germain mot Nantes 1-2, och laget förlorade två matcher i rad. Den här säsongen förlitar sig Paris Saint-Germain på Kylian Mbappé för att stödja laget. Många av huvudaktörerna är frånvarande på grund av viruset eller skadan. I det här spelet bytte Ángel Di María snabbt sin billiga fotbollströjor och lämnade innan han avslutade matchen. Ángel Di Marias avgång försvagade laget igen och Nantes gjorde igen i sista perioden.

Efter att Paris Saint-Germain bytt tränare Mauricio Pochettino har lagets prestationer inte förbättrats avsevärt. Neymar är fortfarande i paus och Kylian Mbappé har varit med i spelet utan paus. Publiken såg Kylian Mbappé spela i spelet tills spelets sista period är uppenbarligen lite trött, lagets kontinuerliga Ligue 1 och Champions League har fört många spelare till sina gränser.

Många fans tror att Neymar inte borde få förnyelsen av Paris Saint-Germains kontrakt. Sedan han hade fotbollströjor Paris Saint-Germain har han antingen fått fysisk smärta eller har en viloperiod. Publiken känner att Neymar har spelat för lite de senaste åren och att han inte alls har nått status som en frisk spelare. Kan ett sådant Paris Saint-Germain fortsätta att vinna Ligue 1-mästerskapet den här säsongen? Kan de i Champions League-utmaningen gå vidare till finalen igen.

Mest visade produkter