0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Olika valattityder mellan två Ajax Amsterdam-spelare
31 Oct

Olika valattityder mellan två Ajax Amsterdam-spelare

Styrkan hos en spelare beror ibland på styrkan hos hans lagkamrater. Matthijs de Ligt har förbättrats mycket sedan han bar fotbollströjor FC Bayern München med hjälp av sina utmärkta lagkamrater. I den här matchen mellan FC Bayern München och FC Barcelona blockerade Matthijs de Ligt envist Robert Lewandowskis anfall, vilket resulterade i att motståndarna inte gjorde ett enda mål. Faktum är att när Matthijs de Ligt bar fotbollströjor AFC Ajax tidigare, var hans försvarares defensiva styrka ganska bra, men jag vet inte varför han inte kunde anpassa sig till sitt bästa tillstånd efter att ha gått till Juventus.

När Matthijs de Ligt kom till Juventus var laget redan på tillbakagång. Vid den tiden hade många gamla Juventus-spelare lämnat laget, och styrkan hos backlinjespelarna var instabil, och laget ägnade mer uppmärksamhet åt värvningen av forwardsspelare. Matthijs de Ligt har precis gått igenom en viktig övergångsperiod i Juventus treårsperiod, där laget presterar annorlunda med eller utan Ronaldo.

Kom ihåg att av de två spelarna som Ajax Amsterdam sålde 2019 kom Matthijs de Ligt till Juventus under Ronaldo-perioden, medan Frenkie de Jong kom till FC Barcelona genom Messi-perioden. Nu har Matthijs de Ligt flyttat till FC Bayern München för att börja om, medan Frenkie de Jong har gett upp möjligheten att ansluta till Manchester United och är kvar i FC Barcelona. Många gånger i livet är det rätta valet viktigare än hårt arbete och Matthijs de Ligt är glad över att ha gjort valet igen att ansluta sig till FC Bayern München. Och Frenkie de Jong är ovillig att möta nya alternativ, och han hoppas få erkännandet av FC Barcelona genom hårt arbete.

Mest visade produkter