0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Neymars säkra leende mot Champions League
28 Apr

Neymars säkra leende mot Champions League

Som påminner om Paris Saint Germains seger över Borussia Dortmund i Champions League, verkar Neymar ha återhämtat Barcelonas säkra leende vid den tiden. Så nu väntar Neymar på spelets början. Han vill bevisa sin förmåga igen för sin billiga fotbollströjor. Under epidemin fokuserade Neymar inte bara på att spela som vanligt, han tillbringade mer tid på träning för att förbättra fysisk kondition.

Efter flera års körning kan Neymar interagera bra med sina lagkamrater i Paris Saint Germain. År 2019 misslyckades Barcelona med att rekrytera igen, vilket gjorde att Neymar helt förstod karriärvägen. Det är dags för honom att stabilisera sin mentalitet och kämpa för fotbollströjor Paris Saint-Germain. Neymar, som är konkurrenskraftig, har alltid behållit ryggraden, så den här säsongen i Champions League har han en stor önskan att bryta igenom publikens tidigare syn på honom.

När timingen inte är rätt, gör det verkligen att människor är förtvivlade. Neymar hade just återhämtat sin status under spelet och hans passion blev avbruten på grund av utbrottet. Dessa år, på grund av Lionel Messi och Cristiano Ronaldo, ignorerades han av publiken. Kommer Neymar, 28, en chans att vinna mer?

Mest visade produkter