0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Närma dig resultatet av spelet med ett normalt hjärta
05 May

Närma dig resultatet av spelet med ett normalt hjärta

Många lag är frenetiska och missnöjda inför förlorade matcher, men FC Bayern München närmade sig generellt slutresultatet med en lugn attityd. Resultatet av en fotbollsmatch är svårt att förutse, och det finns inget fast mönster för en spelares prestation på 90 minuter. FC Bayern München-spelare är det lag som har fått minst regelbrott i spelet genom åren, och de följer reglerna för professionellt uppförande. FC Bayern München blev den första klubben att vinna 10 mästerskap i rad, en framgång som var oskiljaktig från de interna chefernas fantastiska ledarskicklighet.

I sommar kommer FC Bayern München att ställas inför frågan om man ska förnya kontrakten för många huvudspelare. Vilket beslut kommer laget att ta i slutändan? Bland dem är det ännu inte bestämt om Niklas Süle kan byta till fotbollströjor Borussia Dortmund. Han hoppas fortfarande på att fortsätta vara en FC Bayern München-spelare. Thomas Müller har kommit överens om en förlängning av kontraktet med FC Bayern München och han kommer förmodligen att bära billiga fotbollströjor nummer 25 fram till sin pension. Thomas Müller tog på sig sin älskade fotbollströjor FC Bayern München vid 10 års ålder, och hela hans karriär började när han bar den.

Förnyelserna av Manuel Neuer och Robert Lewandowski pågår fortfarande, och de två sidorna har ännu inte nått en överenskommelse. FC Bayern München har aldrig erbjudit en högbetald förlängning till någon spelare under åren, så Robert Lewandowskis önskan om en högbetald lön kanske inte förverkligas. Manuel Neuer har också varit i FC Bayern München i 11 år, under vilken tid han har förnyats två gånger, kommer han att stanna här för tredje gången nu? FC Bayern München-spelare har en speciell känsla för laget, och man hoppas verkligen att dessa gamla spelare stannar och skapar nästa stora ögonblick.

Mest visade produkter