0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Napoli slår Roma för att fortsätta 11 rundor obesegrat
24 Oct

Napoli slår Roma för att fortsätta 11 rundor obesegrat

Napoli slog Roma till slut med 1-0 för att förbli obesegrade på 11 omgångar. Även om poängen bara var en poäng, spelade båda sidor en mycket passionerad scen i processen. Inom 80 minuter av matchen hade båda sidor tre gula kort, och båda hade svårt att vinna. Till slut förändrade insatsen från mannen som bar fotbollströjor SSC Napoli nr 9 spelet och Roma förlorade matchen.

Alltför många spelare som bär billiga fotbollströjor nr 9 har spelat bra i år, vilket är ett lyckotal. Roma förlorade matchen och det var de små fansen som var ledsnast. Barnen tog på sig fotbollströjor AS Roma hela vägen till platsen för att heja och heja, men de kände tydligt att spelarna inte jobbade tillräckligt hårt för att vinna matchen. Speciellt Tammy Abrahams tillbakalutade attityd på planen, kanske av rädsla för skada och att inte kunna spela VM.

Roma har fått fram ett antal skadade spelare, så det har också lett till en förändring i mentaliteten hos vissa spelare. Mady Camara och Nicolò Zaniolo gjorde ett bra jobb och stod envist emot sina motståndare. Genom åren har laget ledd av José Mourinho alltid presterat bra i det tidiga skedet, men ju mer de går till de senare matcherna verkar de ha tappat sin förmåga att ta sig framåt. Varför uppstår en sådan effekt? Beror det på att taktiken är för extrem och spelarna skadas för mycket eller så har tränaren tappat självförtroendet under tränarprocessen.

Mest visade produkter