0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Mohamed Salah är skadad i landslaget och kan inte fortsätta tävla
22 Jan

Mohamed Salah är skadad i landslaget och kan inte fortsätta tävla

Mohamed Salah kunde fortfarande inte hålla sig frisk och han skadades i landslaget och gick i pension. I dagsläget har Mohamed Salah tagit av sig landslags billiga fotbollströjor och är i behandling. Han har återvänt till Liverpool för att få en bättre behandlingsplan. Mohamed Salah spelade för Egypten i Africa Cup of Nations mot Ghana när han plötsligt skadade sin hälsena när han sprang och haltade av planen. Under det halvår som gått sedan Mohamed Salah drog på sig fotbollströjor Liverpool har han inte drabbats av några skador, men nu har han blivit skadad efter att bara ha spelat några landslagsmatcher.

Enligt Liverpools officiella besked ska Mohamed Salahs skada inte vara särskilt allvarlig, och laget hoppas att han ska återvända till matchen så snart som möjligt. Det egyptiska landslaget har fortfarande inte gett upp Mohamed Salahs medverkan. Förhoppningen är att han kan fortsätta att delta i schemat efter att han snabbt återhämtat sig från skadan. I frånvaro av Egyptens huvudspelare Mohamed Salah, kan landslaget gå vidare till semifinal igen?

För närvarande är både Egypten och Liverpool angelägna om att Mohamed Salah ska delta i sina respektive scheman, så de gjorde äntligen en kompromiss. Om Egypten kan gå vidare till Afrikacupens semifinal kommer Mohamed Salah att återvända till landslaget och fortsätta att tävla. Att döma av denna situation är Liverpool väldigt ovilliga att låta Mohamed Salah delta i landslagets spelschema. Trots allt behöver Liverpool också akut hans medverkan för att behålla sin topplacering i Premier League.

Mest visade produkter