0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Modiga prestationer från Chelsea-spelare
07 Dec

Modiga prestationer från Chelsea-spelare

Chelseas största framgång den här säsongen är valet att förnya Olivier Giroud och ersättningen av målvakten Edouard Mendy. Varje lag i Premier League har gjort stora framsteg den här säsongen, och de hoppas vinna Champions League igen. Chelsea slog Leeds United 3-1 och Olivier Giroud gjorde igen. Olivier Giroud har blivit mer och mer modig efter att ha använt fotbollströjor Chelsea och gjort 5 mål under de senaste 3 matcherna.

Chelsea presterade inte särskilt bra i början av säsongen. Efter denna erfarenhetsperiod har laget tydligt gjort stora framsteg. Sedan Edouard Mendy bevakade Chelseas mål har antalet inlämnade mål minskat avsevärt. Spelaren som bröt Chelsea-målet den här gången var Patrick Bamford, som nu har bytt billiga fotbollströjor och inte spelar för Chelsea. Patrick Bamford är mycket glad över att kunna möta Chelsea i matchen och han har nu hittat ett lag som passar honom bättre.

Frank Lampard förfinar fortfarande varje spelares potential och han hoppas att spelarna kan prestera bättre. Föreställningarna av Kai Havertz och Timo Werner bland de spelare som undertecknades i år har ännu inte nått ett särskilt stabilt tillstånd. De måste träna in i själva striden. Frank Lampard hoppas kunna bygga ett starkt blått lag, så spelarna måste uppnå alla är mycket bra.

Mest visade produkter