0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Mario Mandžukićs fasta fotboll kommer inte att vinna lagets tjänst
12 Oct

Mario Mandžukićs fasta fotboll kommer inte att vinna lagets tjänst

Kommer du fortfarande ihåg Mario Mandžukićs stålliknande fotbolls vilja, men nu kan han inte hitta ett lag att gå med i. Förra året hade Juventus-tränaren Maurizio Sarri och Mario Mandžukić olika idéer och planer, vilket ledde till att han direkt övergavs av tränaren. Det gick inte att få samma idé om fotbollsviljan, Mario Mandžukić valde att ta av sig fotbollströjor Juventus och lämna.

Vid den tiden fick Mario Mandžukić avgång många Juventus-fans känna en avgångsanda och Juventus prestation blev sämre och sämre. Maurizio Sarri fick så småningom sparken på grund av sin felaktiga coachning av Juventus. Mario Mandžukić gick förlorad på grund av en tränares ersättare Juventus, och han sa adjö till den älskade tröjan med tårar i ögonen. Mario Mandžukić representerar den starka viljan hos de tidigare Juventus-spelarna, men tyvärr förändras allt med tiden och flödet av spelare.

Mario Mandžukić älskar fotboll, fotboll är hela hans ande. Mario Mandžukić brukade ha på sig fotbollströjor FC Bayern München och fotbollströjor Atlético Madrid. Han representerade också landslaget i VM-finalen. Mario Mandžukić är verkligen en mycket bra fotbollsspelare, så varför finns det inget lag som bjuder in honom att gå med nu.

Mest visade produkter