0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Mario Mandukic är inte på Juventus'Champions League-listan
04 Sep

Mario Mandukic är inte på Juventus'Champions League-listan

Juventus tillkännagav Champions League-listan för säsongen 2019-20. Det är synd att Mario Mandukibi, som tyst arbetat för laget, besegrades. Mario Mandukiev började bära fotbollströjor Juventus 2015 och han har alltid varit lagets viktigaste kraft och hjälpte laget att vinna fler segrar. En stor anledning till hans nederlag den här gången kan vara att han inte gjorde många mål. Mario Mandukic är en icke-vinnande typ av spelare, och hans mer avsikt är att hjälpa laget att vinna den slutliga segern.

När Juventus nya tränare tillträdde passade Mario Mandukiev inte in i sitt taktiska system, eller av andra skäl? Mario Mandukic har varit på bänken sedan starten av den nya säsongen. Inget av dessa spel såg honom spela. Bara satt tyst i sitt säte såg han på sina lagkamrater ta på sig billiga fotbollströjor och förbereda sig för att spela. Hur smärtsamt det skulle vara för en framåt att plötsligt förlora chansen att springa.

Mario Mandukidic, 33, är en tuff spelare med en stabil mentalitet. Han kunde ge upp sin personliga ära för lagets seger. Numera finns det färre sådana människor i fotboll, och spelarna är mer intresserade av personuppgifter. Data är bevis på spelarnas styrka, men i strävan efter personlig ära, glöm inte att du är en grupp.

Mest visade produkter