0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Manchester United gav Edinson Cavani hopp men besviken
13 Jun

Manchester United gav Edinson Cavani hopp men besviken

När man ser tillbaka på Manchester Uniteds största ånger den här säsongen, var det övergivandet av Edinson Cavani, vilket resulterade i ett missat tillfälle till en enkel topp fyra-placering. Edinson Cavani vill verkligen ha ett lag som värdesätter hans styrkor, men han hade bara inte så tur. När Edinson Cavani tog på sig fotbollströjor Paris Saint-Germain erövrade han bara laget med sin styrka och körde iväg Zlatan Ibrahimović. Tyvärr, efter att Neymar och Kylian Mbappé anslöt sig till Paris Saint-Germain en efter en, förlorade Edinson Cavani sin huvudposition. Så 2020 skulle Edinson Cavani hellre lämna Paris Saint-Germain än att stanna kvar i laget för en hög lön.

Edinson Cavani anslöt till Manchester United efter mycket övervägande och upptäckte att lagets forwards var i en formativ fas. För att kunna spela effektivt tog Edinson Cavani på sig fotbollströjor Manchester United. Manchester United slutade tvåa i Premier League-tabellen förra säsongen, deras bästa avslutning på flera år, med Ole Gunnar Solskjær och Edinson Cavani i samtal. Edinson Cavani var väldigt glad över att bli erkänd av tränaren vid den tiden, och han bevisade värdet av existens med sin styrka.

Edinson Cavani väntar med spänning på starten av nästa säsong, och han vill hjälpa Manchester United att vinna ännu mer. Tyvärr hade ingen kunnat föreställa sig att tillskottet av Cristiano Ronaldo bröt alla Edinson Cavanis planer. Han tappade inte bara sin speciella nummer 7-billiga fotbollströjor, utan halverade också sina chanser att starta matchen. Edinson Cavani gav ödmjukt upp nummer 7, men Manchester United hade också tappat i hans hjärta. Så i somras ville Edinson Cavani inte stanna i Manchester United längre, han bestämde sig för att lämna laget. Efter att ha sett Edinson Cavanis enastående prestation i landslaget den här gången kommer Manchester United att ångra att de inte värnade om hans närvaro.

Mest visade produkter