0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Manchester United går vidare till topp fyra i Premier League för första gången den här säsongen
21 Dec

Manchester United går vidare till topp fyra i Premier League för första gången den här säsongen

Öppningen av den 14: e omgången i Premier League ändrade rankingen igen, och Manchester United avancerade till tredje plats. Tottenham Hotspur sjönk från första till femte plats nu och Southampton sjönk också till sjätte. Liverpools poäng var återigen långt före de andra lagen och besegrade Crystal Palace 7-0 i denna omgång.

Det som förvånade publiken mest i denna omgång var Manchester United, som besegrade Leeds United 6-2. Det är första gången Manchester United går vidare till topp fyra den här säsongen, och spelarna kramar glatt varandra. I Premier League representerar de röda fotbollströjor Manchester United och fotbollströjor Liverpool. De spelade alla en hög poängklyfta den här omgången. Publiken har inte sett dessa två lag vinna ett så vackert spel samtidigt på länge, och Blues måste arbeta hårt.

Manchester City har också klättrat steg för steg i Premier League-rankingen. För närvarande är laget fortfarande 8 poäng från Liverpool. Arsenal är helt hopplöst den här säsongen och laget kommer att möta möjligheten till nedflyttning. Publiken ser fram emot början av nästa omgång. Kan Manchester United fortsätta att behålla sin topp fyra position?

Mest visade produkter