0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Manchester Citys brister förblir olösta
11 Apr

Manchester Citys brister förblir olösta

Matchen mellan Manchester City och Liverpool slutade oavgjort, med en poäng mellan de två lagen. Liverpools Diogo Jota och Sadio Mané gjorde mål i matchen, medan Manchester Citys Kevin De Bruyne och Gabriel Jesus gjorde mål. Det fanns fortfarande en känsla av Manchester Citys brist på bra anfallare från den här matchen, med Gabriel Jesus och Raheem Sterling som båda missade några av de bästa målchanserna. Manchester Citys värvning av Jack Grealish förra året har inte förbättrat laget, och han har inte heller visat en anfallares briljans.

Pep Guardiola kände igen bristen på Manchester City-anfallare för några år sedan, så han försökte sitt bästa för att behålla Leroy Sané. Det är synd att Leroy Sané valde att bära fotbollströjor FC Bayern München till slut, och han ville fortfarande spela för landslaget. Efter att Leroy Sané slutade hittade Pep Guardiola inte en lämplig kandidat på länge, och han hade Sergio Agüero som tillfälligt stöttat lagets forwardsproblem. Pep Guardiola är ivrig att slå sig samman med Lionel Messi igen efter att Sergio Agüero lämnat Manchester City när hans kontrakt löper ut. Det är synd att fel timing hindrade dem från att träffas igen.

2021 vill Pep Guardiola desperat att Lionel Messi ska bära fotbollströjor Manchester City, men spelaren är fast besluten att stanna i Barca. Efter att ha förlorat mot Chelsea i Champions League-finalen 2021 har Pep Guardiola äntligen bestämt sig för att värva en anfallare. Efter att Lionel Messi tackat nej till ett erbjudande från Manchester City värvade Pep Guardiola Jack Grealish för ett stort kontrakt. Därför saknar Manchester City fortfarande utmärkta forwardsspelare. Kan laget lita på utmärkta mittfältare som Kevin De Bruyne och Phil Foden för att stötta slutsegern.

Mest visade produkter