0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Manchester City kan inte hindra spelare från att vilja lämna
15 Aug

Manchester City kan inte hindra spelare från att vilja lämna

Varje spelare har olika sysselsättningar. Även om vägen framåt inte är enkel väljer de ändå att lämna. Manchester City slog AFC Bournemouth med 4-0 efter att ha gått två raka matcher utan att tillåta sina motståndare att göra mål. Manchester Citys styrka har varit ganska konsekvent i år, och Pep Guardiola är angelägen om att hålla denna grupp spelare orörd. Men bland de många framstående spelarna har även rotationen blivit ett problem. Vissa spelare är ovilliga att välja att vänta i rotationssituationen, de vill kunna delta i varje match.

Bernardo Silva kan verkligen lämna Manchester City, och han var känslomässigt instabil i den här matchen. I slutet av matchen applåderade Bernardo Silva till de fyra läktarna på Etihad Stadium innan han tog av sig sin fotbollströjor Manchester City och gav den till fansen. När de andra spelarna lämnade planen såg Bernardo Silva sakta på när planen drog sig tillbaka. I detta ögonblick tog Bernardo Silva ett viktigt beslut i sitt hjärta. Det finns alltid en viss klyfta mellan drömmar och verklighet.

Bernardo Silva bestämde sig till slut för att lämna Manchester City, han ville ansluta till Barcelona för att få mer speltid. Kanske i många fotbollsspelares hjärtan representerar fotbollströjor FC Barcelona fortfarande en annan betydelse. Även om Barcelona inte är lika starkt som Manchester City nu, är Bernardo Silva fortfarande väldigt villig att ansluta sig till dem. Pep Guardiola hoppas att Bernardo Silva inte lämnar Manchester City, men tyvärr kan han fortfarande inte behålla spelarens inre jakt.

Mest visade produkter