0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Liverpool säkrar seger över mäktiga Chelsea
01 Feb

Liverpool säkrar seger över mäktiga Chelsea

Laget som slutligen besegrade Chelsea var Liverpool, som bestämt ockuperade topplatsen i Premier League. När Mohamed Salah inte kunde ta på sig fotbollströjor Liverpool och fortsätta kämpa visade Diogo Jota återigen stor styrka. Chelsea saknar fortfarande lite sammanhållning, och samarbetet mellan spelarna saknar uppenbarligen tyst förståelse. Det mest sällsynta i Liverpool är enigheten bland spelarna. De vill ge den bästa gåvan till tränaren Jürgen Klopp.

Med beskedet om Jürgen Klopps avgång i slutet av den här säsongen, när Liverpool-spelare tog på sig billiga fotbollströjor för att tävla, blev deras mål att vinna mästerskapet ännu tydligare. Utan Jürgen Klopps hårda arbete hade Liverpool inte kunnat uppnå sin ärorika historia på nästan tio år. I dagsläget respekterar varje Liverpool-spelare tränarens beslut och de förstår anledningen till att Jürgen Klopp lämnade i sitt hjärta.

Framgången för ett lag är oskiljaktig från huvudtränarens tränarförmåga och framgången hos enastående spelare. Båda är oumbärliga. Om både Jürgen Klopp och Mohamed Salah väljer att lämna Liverpool i sommar, vilken typ av omstart kommer det här laget att möta? Nu hoppas Liverpool-spelare på att vinna Premier League-mästerskapet den här säsongen. När det gäller framtida händelser behöver de inte tänka för mycket.

Mest visade produkter