0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Lionel Messi tackar fansen för deras stöd och förtroende
30 Aug

Lionel Messi tackar fansen för deras stöd och förtroende

Lionel Messi debuterade äntligen i Ligue 1 och närvarande fans jublade. Alla trodde aldrig att när de såg Lionel Messi igen efter två månader, hade de inte längre fotbollströjor FC Barcelona på sig. Den blicken är deras eviga minne för mer än 20 år sedan. Lionel Messi bar fotbollströjor Paris Saint-Germain för första gången och uttrycket i ansiktet var fortfarande lite nervöst. Detta är det första spelet Lionel Messi har deltagit i efter att ha lämnat La Liga för första gången. Han behöver tid för att anpassa sig till olika systemoperationer.

När Neymar kramar Lionel Messi och lämnar hoppas han att hans goda vänner kan uppnå en stabil prestation. Inte långt efter att Lionel Messi var på planen stötte han på flera tacklingar och ansikte smällar från sina motståndare. Lionel Messi var inte arg utan fortsatte att välja spelet. Han visste att alla problem bara hade börjat. Fansen på fältet släppte oavsiktligt tårar när de såg Lionel Messi spela, och deras tårar var fulla av beundran för spelaren. Fans tittar på spelet och tänker på Lionel Messis tidigare scen i Barcelona. Varför kan inte en så bra spelare alltid spela för ett lag?

Lionel Messi är fansens djupaste fotbollsminne på 80- och 90 -talet, och nu kan han inte undkomma åldersgränsen. Paris Saint-Germain gav Lionel Messi en nystart, och publiken trodde att han skulle skapa ännu ett mirakel. Många saker har förändrats med tiden, men de fans som gillar Lionel Messi följde i hans fotspår till Paris Saint-Germain-stadion.

Mest visade produkter