0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Lionel Messi tackar Argentinas fans för deras stöd och förtroende
28 Mar

Lionel Messi tackar Argentinas fans för deras stöd och förtroende

När Lionel Messi dök upp på planen i fotbollströja Argentina igen förväntade han sig inte en så stor överraskning från fansen. Lionel Messi blev rörd till tårar när han log när han såg den speciella gåvan som Argentina-fans hade förberett åt honom. Lionel Messi har inte haft en bra tid i Paris Saint-Germain i år, och han har till och med mött skryt från klubbens fans under sina ligauppträdanden. Många människor kan fortfarande inte acceptera det faktum att Lionel Messi är gammal. Hur kan hans styrka återgå till 20-årsåldern?

Argentina-fansen växte upp med Lionel Messi hela vägen, så de förstår att spelarna kommer att bli svagare dag för dag. Stödet från Argentina-fansen denna gång värmde Lionel Messis sårade hjärta, och han gav tillbaka till sina vänner som litade på honom med ett mål. Lionel Messi gjorde äntligen mål igen, och fansen på planen i blå och vit nr 10-billiga fotbollströjor grät av glädje.

Argentina-fansen mindes senast de träffade Lionel Messi på Copa América, då han var kungen av fotbollströjor FC Barcelona nummer 10. Tyvärr, efter den titeln, återvände Lionel Messi till klubben och upplevde den mest smärtsamma vändpunkten i sitt liv när han släpptes av Barcelona. Lionel Messi har förändrats mycket under de senaste sex månaderna, och Argentina-fans kan inte trösta sin hjälte ansikte mot ansikte, så de möts äntligen igen i detta VM-kval. Varken Barcelona eller Paris Saint-Germain kommer att vara Lionel Messis sista hem, men Argentina kommer alltid att vara Lionel Messis hem.

Mest visade produkter