0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Lionel Messi och CRISTIANO RONALDO representerar vilka två typer av mänskligt beteende
17 Aug

Lionel Messi och CRISTIANO RONALDO representerar vilka två typer av mänskligt beteende

Med Lionel Messi och CRISTIANO RONALDO, båda som drar sig ur UEFA Champions League 2020, är ​​åskådare och fans verkligen medvetna om fotbollens förändrade era. Under de senaste tio åren har Lionel Messi och CRISTIANO RONALDO blivit fotbollskungar och de har flest fans i världen. Vem kommer att gilla fotbollströjor Lionel Messi? Vem kommer att gilla fotbollströjor Cristiano Ronaldo? De är fotbollsspelare av helt olika stilar.

Många skyllde Lionel Messi för att inte vara kapten efter att Barcelona förlorade 2-8 mot Bayern München. Under spelets avbrott kallade inte Lionel Messi sina lagkamrater för att uppmuntra och stödja varandra och vidareutforska planen. Istället valde han att sitta tyst i omklädningsrummet och vänta på andra hälften. Lionel Messi var ursprungligen inte bra på att uttrycka ord. Dessutom visste han tydligt i sitt hjärta att han inte kunde rädda resultatet av detta spel ensam.

I mer än tio år har Lionel Messi-fans och CRISTIANO RONALDO-fans varit i en strid, och de tror båda att de människor de beundrar är bättre. Efter att CRISTIANO RONALDO misslyckades i Juventus-spelet föreslog han att utvisa tränaren Maurizio Sarri och hans val att stanna, och sedan gick han ut för att leka med sin familj lyckligt. Lionel Messi stötte på många fans skryter och anklagelser efter att ha förlorat matchen. Lionel Messis lågmälda och CRISTIANO RONALDOs nyckel är två personer som är avsedda att leva i olika världskoncept. Deras beteende återspeglar också verkligheten för två personer med olika personligheter i dagens samhälle.

Mest visade produkter