0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Lionel Messi och Antoine Griezmann ryktesprickor
29 Nov

Lionel Messi och Antoine Griezmann ryktesprickor

Barcelona slog Borussia Dortmund 3-1 hemma i den femte omgången av Champions League. Barcelonas huvudspelare Ousmane demb é Lé skadades dock på 25 minuter och lämnade planen. Även om fansen blev besvikna över honom, applåderade de fortfarande för att trösta och uppmuntra Ousmane demb é L é. Ousmane demb é Lé kanske också känner stöd och uppmuntran av fansen, tycker synd om deras stöd från botten av hans hjärta, täcka hans gråtande ansikte med sin billiga fotbollströjor och gå ut från domstolen.

Skadan på Ousmane demb é L é gav Antoine Griezmann en chans att spela. Under denna tidsperiod ryktes det att Lionel Messi och Antoine Griezmann inte var i linje, men denna tävling fick ryktet att bryta. Antoine Griezmann gjorde Barcelonas första Champions League-mål och vann ett vackert mål med Lionel Messi. Efter målet omfamnade Lionel Messi och Antoine Griezmann varandra upphetsade. De tittade på varandras fotbollströjor FC Barcelona och tackade varandra. Det var Barcelona som gav dem chansen att spela fotboll igen.

Lionel Messi värdesätter varje spelare han spelar fotboll med. Det är som om Neymar lämnade Barcelona, ​​men Lionel Messi gillar fortfarande att spela fotboll med honom. Ingenting i Barcelona-systemet kretsar kring Lionel Messi, men Lionel Messis personliga förmåga är för stark. Precis som de tre målen i det här spelet alla är relaterade till Lionel Messi, så är Lionel Messi också en oumbärlig lagkamrat av Barcelonas spelare.

Mest visade produkter