0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Långa semester minskar fortfarande spelarens fysiska kondition
18 May

Långa semester minskar fortfarande spelarens fysiska kondition

Bundesliga-tävlingen startade officiellt, FC Bayern mü nchen 2-0 slog 1. FC Union Berlin. FC Bayern Müchenens prestationer i det här spelet låg betydligt bakom, utan fart från föregående spel. Den här ledigheten för spelare är förmodligen den längsta de någonsin har haft. Så ännu en gång på billiga fotbollströjor att delta i spelet är många platser mindre stillsam samarbete.

FC Bayern m ü nchens spel tillfredsställde inte publikens uppmärksamhet. De var angelägna om att andra klubbar skulle spela igen. Robert Lewandowski återhämtade sig från sin skada och välkomnades återigen av fansen i fotbollströjor FC Bayern München. I det här spelet fick Robert Lewandowski ytterligare ett straff. Robert Lewandowski har gjort mer än 40 mål på fem år i rad och han har återigen blivit toppscorer.

Den länge förlorade fotbollsmatchen gjorde många fans galna. En fan klättrade till och med till ett högt träd utanför stadion för att titta på matchen för att se matchen. Fansvärlden är ett komplex som många inte kan förstå, så vi måste kontrollera fansens känslor i början av spelet. Om fans vill titta på spelet, bör de följa beställningen för att hålla spelet igång.

Mest visade produkter