0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Kommer Mario Mandžukić tillbaka till Serie A för att gå med i Associazione Calcio Milan?
18 Jan

Kommer Mario Mandžukić tillbaka till Serie A för att gå med i Associazione Calcio Milan?

Denna spelare har försvunnit från publikens vision i mer än ett år. Han är Mario Mandžukić som symboliserade Juventus fotbollsanda. Mario Mandžukić hade ett annat fotbollskoncept än Maurizio Sarri, den tidigare tränaren för Juventus, vilket resulterade i att han hänsynslöst övergavs av tränaren och inte kunde delta i spelet. Mario Mandžukić är en ambitiös spelare. Han skulle hellre ta av sig fotbollströjor Juventus stolt och säga farväl än att bli en ledig spelare i laget.

Nyligen släpptes nyheterna om att Mario Mandžukić kan gå med i Associazione Calcio Milan, och publiken är också mycket optimistiska när det gäller spelarens anslutning. Associazione Calcio Milan kunde inte delta i matchen på grund av Zlatan Ibrahimovićs skada, vilket resulterade i lagets brist på passion och stridsanda i spelet. Om Mario Mandžukić kan bära fotbollströjor AC Milan, tror fansen att under hans ledning kommer att bli ett stållag. Mario Mandžukić lämnade Juventus med ånger vid den tiden och Maurizio Sarri fick så småningom sparken av laget.

Om Mario Mandžukić kan återvända till Serie A igen tror publiken att hans styrka kommer att bevisas. För närvarande har Associazione Calcio Milan blivit Juventus största konkurrent. Kommer Mario Mandžukić tillbaka till Serie A för hämnd? Spelarna från den tiden hade en fotbollsanda av lojalitet mot laget, men tyvärr fick många av dem inte lagets uppmärksamhet.

Mest visade produkter