0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Kevin De Bruyne hoppas kunna möta Bayern München i matchen
29 Mar

Kevin De Bruyne hoppas kunna möta Bayern München i matchen

Mittfältarnas kredit på fotbollsplanen förbises lättast, men de kan spela den viktigaste rollen i spelet. Sedan Kevin De Bruyne tog på sig fotbollströjor Manchester City har hans prestation blivit bättre och bättre. I den här säsongens Champions League hoppas Kevin De Bruyne att möta Bayern München, han vill verkligen spela mot detta lag.

För länge sedan spelade Kevin De Bruyne för Bundesligalaget VfL Wolfsburg. När Kevin De Bruyne möter Bayern München är han alltid mycket passionerad och energisk. fotbollströjor FC Bayern München är den mest populära bland fans i Bundesliga, och laget är också en representant för dess styrka. Att besegra Bayern München i Bundesliga har blivit målet för många lag, så Kevin De Bruyne hoppas få möjlighet att utmana dem.

Kevin De Bruyne är för närvarande i Premier League, så han kan bara möta Bayern München i Champions League. Under de senaste åren har Manchester City och Bayern München inte mött varandra och de möter fortfarande inte varandra i nästa säsongsomgång. Kevin De Bruyne vill spela ett spel med Bayern München, de måste först besegra Dortmund.

Mest visade produkter