0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Juventus-tränaren Andrea Pirlos förmåga känns igen av fansen
31 Aug

Juventus-tränaren Andrea Pirlos förmåga känns igen av fansen

Efter att Juventus tränats av den nya tränaren Andrea Pirlo rekryterade laget äntligen unga spelare. Innan Juventus undertecknade den 24-årige Arthur Melo och den 19-årige Félix Correia, har det nu tagit in mittfältaren Weston McKennie, 22-åringen. Laget undertecknade dessa unga spelare, och Andrea Pirlo förmåga erkändes av Juventus fans. Eftersom de tror att Andrea Pirlo är medveten om vad laget saknar, istället för att spendera pengar på att rekrytera värdelösa spelare.

Nackdelen med Juventus är bristen på mittfältare, så Andrea Pirlo fokuserar på träning för mittfältare. Alla kommer ihåg förra säsongen när CRISTIANO RONALDO tog bollen från framplanen till målet. Hans billiga fotbollströjor var blöt och han kunde inte göra mål på grund av fysisk utmattning. Mittfältare är en viktig del av laget, de är som lagets bond och kärna.

De nya spelarna har lagt på sig fotbollströjor Juventus och deras bra prestanda har uppskattats av tränaren. Juventus har bytt tränare kontinuerligt under de senaste åren. Fans hoppas att Andrea Pirlo kommer att kunna träna laget under lång tid. Många lag byter tränare för att representera bristen på total styrka, så tränaren ändrar inte också representerar en bättre utveckling av laget.

Mest visade produkter