0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Jos é Mourinho försökte verkligen sitt bästa för Tottenham Hotspur
14 May

Jos é Mourinho försökte verkligen sitt bästa för Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur gick ned steg för steg efter spelarnas kompensationshändelse 2019. Tränaren Tottenham Hotspur har bytt till Jos é Mourinho, men många spelare väljer fortfarande att ta av fotbollströjor Tottenham Hotspur och lämna. Det är svårt för tränaren att öppna upp en ny situation med utmärkta spelares avgång, men Tottenham Hotspur har inga extra medel för tränaren för att rekrytera nya spelare.

Jos é Mourinho är en resursstark tränare som tränade spelare på många sätt förra året. I den ursprungliga grunden för spelarna, att starta en stark träning, så att spelarna visar en mer fantastisk förmåga. Nyligen bad Jos é Mourinho laget att köpa försvarare, men laget uppfyllde inte hans begäran. Mot bakgrund av lagets situation valde han faktiskt att låta ungdomslaget, 18-åriga Dennis cirkin, ta på sig sin billiga fotbollströjor för att förbereda sig för kampen.

Jos é Mourinho försökte verkligen sitt bästa mot Tottenham Hotspur. Han kunde rädda laget från upprepade svårigheter. Det är svårt att ta med ett lag som detta, men Jos é Mourinho har inget val. Kanske ju svårare situationen är, desto bättre blir laget. Jos é Mourinho har kämpat för att få fotfäste i Premier League igen.

Mest visade produkter