0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Jadon Sancho gjorde mål i två raka matcher
29 Nov

Jadon Sancho gjorde mål i två raka matcher

Manchester United har skapat ett obesegrat rekord utan en huvudtränare. Manchester United besegrade först Villarreal med 2-0 i Champions League, och gjorde återigen oavgjort 1-1 mot Chelsea i Premier League. I båda matcherna fick Jadon Sancho en startchans och han gjorde också mål. Förutom Jadon Sancho spelade även Donny van de Beek i dessa två viktiga matcher.

Styrkan hos Manchester Uniteds unga spelare är fortfarande inte att ignorera, eftersom Ole Gunnar Solskjær var för beslutsam för att överge dem tidigare. Jadon Sancho har burit fotbollströjor Manchester United i några månader, och för första gången känner han sig uppskattad av laget. Alla vet att Ole Gunnar Solskjær ville att Manchester United skulle skriva på Erling Braut Håland redan från början. Tyvärr, på grund av spelarnas höga transfermedel, har laget upprepade gånger gett upp denna värvningsaktivitet. I frånvaro av Erling Braut Håland värvade Manchester United först Donny van de Beek för att gå med, och sedan värvade Jadon Sancho att gå med. Ole Gunnar Solskjær gillade dock den norske spelaren Erling Braut Håland istället för Donny van de Beek och Jadon Sancho, så de fick inte tränarens uppskattning efter att ha kommit till Manchester United.

Efter att Ole Gunnar Solskjær lämnat fick de två avbytarspelarna äntligen chansen att starta. Jadon Sancho har bidragit med ett mål för laget i två raka matcher. Det är första gången han känner fotbollsglädjen efter att ha tagit av sig fotbollströjor Borussia Dortmund. Manchester United behöver dessa unga och enastående spelare för att växa upp igen. De har mycket förmåga och vitalitet lagrad i sig.

Mest visade produkter