0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Inter upptar absolut topplatsen i Serie A den här säsongen
03 Feb

Inter upptar absolut topplatsen i Serie A den här säsongen

Inter har bestämt ockuperat topplatsen i Serie A den här säsongen, och Lautaro Martínez har också varit bäste målskytt. Efter att Marcus Thuram valde att bära fotbollströjor Inter Milan bildade han ett perfekt forwardspar med Lautaro Martínez. Lautaro Martínez framgångar den här säsongen är oskiljaktig från assistansen från Marcus Thuram, som har gjort en enorm förbättring av lagets rekord.

I januari 2024 röstades Lautaro Martínez fram som den bästa spelaren i laget av fansens röster. Han gjorde 5 mål på fem matcher. Inter vann alla fem matcherna i januari och laget tog starkt tag i möjligheten att vinna mästerskapet. Lautaro Martínez har bidragit med 22 mål och 3 assist på 28 matcher den här säsongen. Hans billiga fotbollströjor nr 10 är också älskad av fler unga fans.

Enastående spelare dyker upp i varje epok, och Lautaro Martínez hoppas kunna leda Inter för att ha en chans att stå på UEFA Champions League-mästerskapspallen. Det har gått tretton år sedan Inter senast vann Champions League. De missade chansen när de förlorade mot Manchester City förra säsongen. 2010 besegrade Inter Bayern München med 2-0 på Bernabeu Stadium. Laget vann Champions League-trofén för tredje gången efter 45 år. För många kraftfulla lag är Champions League-mästerskapet en sådan lyx, så kan Inter uppnå detta mål den här säsongen?

Mest visade produkter