0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Inter Milan special segertröja för Kina
10 Feb

Inter Milan special segertröja för Kina

Inter Milan slog AC Milan 4-2 i Serie A: s 22: e omgång. Spelets seger fick publiken att bära fotbollströjor Inter Milan stå upp och heja, detta är ett särskilt underbart vändspel. Det var ett underbart vändningsspel. Ursprungligen gjorde AC Milan två mål under första halvlek, medan Inter Milan fortfarande var i mål. Jag förväntade mig inte att Inter Milan skulle göra fyra mål under andra halvlek.

Trots att Inter Milan vann till slut, var Zlatan ibrahimovi ć från AC Milan riktigt bra. Zlatan ibrahimovi ć, 38, gjorde två mål under första halvleken mot Inter Milans starka spelare. Även om Zlatan ibrahimovi ćs mål inte lyckades vinna för AC Milan, var hans prestanda fortfarande gynnade av många publik. När vi såg Zlatan ibrahimovi ć lämna stadion tyvärr, höll det plötsligt på alla att ett lag verkligen inte är en uppgift som en person kan stödja.

Det måste sägas att Antonio Conte verkligen är en topptränare. De två spelarna i Manchester United har blivit huvudkraften i laget under hans vägledning. Inter Milan bär special billiga fotbollströjor för att stödja den kinesiska epidemin. Sport är en symbol för världsfreden, så oavsett var det är svårt, bör det stöttas och uppmuntras av hela mänskligheten. Inter Milan-segern får dig att tro att så länge du försöker att inte ge upp är hoppet om seger till hands och du hoppas också att den globala katastrofen 2020 kan övervinnas så snart som möjligt.

Mest visade produkter