0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Inter Milan är det rätta valet för Edin Džeko
22 Nov

Inter Milan är det rätta valet för Edin Džeko

Serie A 13 omgångar passerade, Neapel förlorade mot Inter Milan för första gången. Inter Milan förtjänar att bli Serie A-mästare förra säsongen, och deras prestationer den här säsongen har blivit mer och mer stabila. Sedan Romelu Lukaku lämnade Inter Milan har Lautaro Martínez förmåga använts bättre. Förutom Lautaro Martínez presterade även Edin Džeko, som precis bar fotbollströjor Inter Milan i somras, väldigt bra.

Edin Džeko är en spelare som jobbar väldigt hårt för spelet. Han är dedikerad till laget. I det här spelet skadade Edin Džeko huvudet i kampen om bollen, men för lagets slutseger förband han huvudet och valde att fortsätta spelet. Edin Džekos orubbliga anda har länge känts igen av publiken tidigare. När han fortfarande bar fotbollströjor VFL Wolfsburg och fotbollströjor Manchester City, gillade alla det ihärdiga arbetet som förkroppsligades i den här spelaren. Under de senaste åren har Edin Džeko inte återanvänts av laget på grund av sin ålder, men han vet tydligt att Inter Milan inte kommer att överge framstående spelare på grund av ålder, så han bestämde sig för att gå med i det här laget.

Under de senaste åren har Inter Milan anställt ett antal äldre och kapabla spelare, och deras prestationer i laget har inte förlorat mot någon ung spelare. I år följer Inter Milan fortfarande samma väg. När det gäller värvningar har laget skrivit på flera gamla spelare som är visumfria och dåligt betalda. Men det är dessa gamla spelare som ger Inter Milan en stabil prestation, de kan alltid resolut försvara lagets seger i ett kritiskt ögonblick.

Mest visade produkter