0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Ibland är spelare inte det du ser
24 Mar

Ibland är spelare inte det du ser

Kanske var det Philippe Coutinhos överföringsfonder som gav Liverpool Football Club fonderna för att ta in Van Dyck och Alison. Så bakom dessa intressen kan ingen skylla vars fel. Varför valde Philippe Coutinho att starta fotbollströjor Liverpool och valde Barcelona? Sanningen är kanske inte vad du tror.

I början blev Philippe Coutinhos avgång förknippad av många fans av Liverpool Football Club, men han valde fortfarande tystnad utan någon förklaring. Med Liverpool Football Club som vann Champions League, önskar Philippe Coutinho också uppriktigt. Han ångrade inte att han bytte billiga fotbollströjor, trodde bara att det var resultatet av tidigare lagkamrats ansträngningar.

Bayern München är det mest troliga laget som vinner Champions League den här säsongen. Philippe Coutinho är verkligen en av Bayern Münchens spelare nu. Om Bayern München kan vinna Champions League, kommer det att uppfylla Philippe Coutinhos dröm om Champions League. Philippe Coutinho kommer tillbaka till Barcelona nästa säsong. Fans vet inte vad han kommer att göra i framtiden.

Mest visade produkter