0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Hur ett halvår har förändrats för Lionel Messi och FC Barcelona
21 Mar

Hur ett halvår har förändrats för Lionel Messi och FC Barcelona

Lionel Messi har varit borta från FC Barcelona i över ett halvår och vad kommer att hända med deras separation. Lionel Messi är inte i en bra position just nu, han spelar inte bra, så han har blivit utsatt för frenetiska övergrepp från Paris Saint-Germain-fansen. Och FC Barcelona återhämtade sig sakta under Xavis coachning, de slog Real Madrid med 4-0 i den 29:e omgången av La Liga. Var är problemet med Lionel Messi? Passar han verkligen inte i den här fotbollströjor Paris Saint-Germain?

Lionel Messis kvalitet bedömdes för länge sedan, och de trodde alla att Lionel Messi var en systemspelare och att det skulle vara svårt att överleva när han väl lämnade FC Barcelona. Nu när Lionel Messi inte längre bär fotbollströjor FC Barcelona har hans kvalitet verkligen blivit lidande. Paris Saint-Germain har verkligen haft en hel del problem den här säsongen, varken Lionel Messi, Neymar och Kylian Mbappé har spelat bra. I den 29:e omgången av Ligue 1 förlorade Paris Saint-Germain med 3-0 mot AS Monaco, och det är dags för laget att ompröva att byta tränare.

FC Barcelona har vunnit fem raka La Liga-matcher för första gången den här säsongen, och Pierre-Emerick Aubameyang och Ousmane Dembélé har blivit den mest tysta anfallarkombinationen. Ousmane Dembélés förmåga att återfå sin styrka är det lyckligaste för Xavi, och han har alltid trott att spelarens kvalitet är bunden av mentalitet. Nu när Ousmane Dembélé kan hantera spelet bra är en bra start, så länge han har rätt inställning kommer han att bli en bra fotbollsspelare.

Mest visade produkter